Számtalan furcsa állás létezik, érdekességként összegyűjtöttünk párat.

Dezodor illatozó

Ez egy igazán nem nehéz munka csak jó orr kell hozzá és erős gyomor. Tesztalanyok hónalját kell szagolgatni, majd beszámolni róla, hogy a dezodor mennyire volt hatásos.

Bérelt esküvői vendég

Rengeteg amerikai vígjátékban láttuk már, hogy valaki kamu családtagokat vagy barátokat bérel. Ez Indiában a valóságban is létezik, már külön szakma is született rá. A lényeg, hogy egy esküvőn a vendégek száma mutatja meg a család társadalmi helyzetét, ezért biztos ami biztos, az esküvőkön még pluszba bérvendégeket is rendelnek.

Kutya kaja tesztelő

Ki hitte volna, hogy az állateledeleket is tesztelik, méghozzá embereken. Bizonyos kutyakaják komoly minőségi szűrésen esnek át, melyet ember végez, az eledelek megkóstolásával. A finom jutalomfalatok még csak csak elmennek, de olykor a gusztustalannak tűnő konzerveket is meg kell kóstolniuk.

Rendszámtábla letakaró

Bizonyára hallottunk már arról, hogy a nagy légszennyezettségű városokban egyes napokon csak páros másik napokon csak páratlan rendszámú gépjárművel közlekedhetünk. Teheránban a helyiek úgy próbálják megoldani ezt a problémát, hogy a megfigyelő kamerák hatósugarába érve megkérik az utcán lézengőket, hogy némi fizetségért cserébe sétáljanak az autó háta mögött a rendszámot így kitakarva a kamerák elől.

Vízi csúszda tesztelő

Ez talán nem is olyan furcsa állás azoknak akik szeretnek élményfürdőkbe járni. Mivel már egyre több csúszda épül, ezért erre hivatásos csúszdatesztelőket fogadnak fel. Lényegében semmi dolguk sincs csak lecsúszni a csúszdán és elmesélni az élményt, hogy a lecsúszás mennyire volt veszélyes vagy élvezetes.